Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Udstillere udviser tilfredshed på CIFF

Der bliver solgt godt på CIFF i Bella Center, selvom der ikke har været så mange besøgende. Vejret får skylden for, at der ikke er så mange mennesker som normalt.
Der bliver solgt godt på CIFF i Bella Center, selvom der ikke har været så mange besøgende. Vejret får skylden for, at der ikke er så mange mennesker som normalt.

Solen skinner over København fra en skyfri himmel, mens indkøbere suser rundt blandt udstillerne på CIFF-messen i Bella Center Copenhagen. Og det kan mærkes inde i messestandene, at der er varmt uden for.

”Det var en god dag torsdag, selvom der ikke var så mange besøgende. Det samme gør sig gældende i dag fredag, hvor vi er halvvejs. Vores kundegruppe ligger i Skandinavien, og vi kunne godt ønske os lidt flere svenskere,” siger Klaus Berggreen, administrerende direktør for Piro, der sælger tøj til mænd og kvinder i alderen 30-50 år.

LÆS OGSÅ: ”Designer: Modeugen emmer af seriøsitet”

Piros stand ligger i området Future Classics, hvor også Sparkz har stand. Her var masser af positivitet efter halvanden messedag.

”Vi har forøget salget med 50 procent i forhold til sidste sæson. Vi har både haft større ordrer og nye kunder på trods af færre mennesker. Sparkz sælger i stort set hele Europa, så vi kan ikke være andet end glade,” siger sælger Michael Johan Poulsen, der har de 18-35 årige som målgruppe.

Han forklarer endvidere, at Sparkz udstillede for første gang på Premium-messen i Berlin for nogle uger siden, hvor deres kollektion fik en rigtig god respons fra indkøbere. Derfor  vil de atter tage til Berlin, uden det dog betyder, de dropper København.

LÆS OGSÅ: ”Gratis shuttle service mellem messerne”

Begge mærker har et godt indtryk af CIFF-messen, hvor der er en god stemning, og messen formår at tiltrække de rigtige indkøbere. Nu mangler der bare det sidste rykind af mennesker, før Klaus Berggreen er tilfreds.

”Der har nok været lidt forsigtighed hos vores indkøbere på grund af et salgsmæssigt dårligt forår. Men lige her og nu handler nok mest om vejret. Både i går og i dag har det været fremragende vejr, mens det efter sigende skulle blive dårligt vejr i morgen fredag. Det håber vi på, så vi kan få alle potentielle indkøbere en tur herud,” smiler han.