Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Lala Berlin afholder første modeshow i København

Det er første gang det tyske mærke Lala Berlin skal afholde modeshow under Copenhagen Fashion Week. Det er for at hilse på danske forbrugere, der allerede er glade for det tyske mærke.
Det er første gang det tyske mærke Lala Berlin skal afholde modeshow under Copenhagen Fashion Week. Det er for at hilse på danske forbrugere, der allerede er glade for det tyske mærke.

Den tyske designer med iranske rødder Leyla Piedayesh er kendt for at have fanget den berlinske ånd i sine designs. Det er noget vi danskere godt kan lide, hvorfor vi er Lala Berlins største kunde udenfor Tyskland. Nu glæder designeren bag modemærket Lala Berlin sig til at hilse på København med et show under den kommende modeuge.

”Da vi begyndte at sælge kollektionen internationalt, startede vi med Danmark. Det har været et godt match lige fra begyndelsen, for jeg elsker danskernes attitude. De er så åbne i sindet og super stilfulde, når de går på gaden. Man kan se, at de passer godt på sig selv,” siger Leyla Piedayesh til Fashion Forum.

Vil møde forbrugerne på fashionabel manér

Leyla Piedayesh studerede forretningsadministration og arbejdede efterfølgende i TV som redaktør for programmet ‘Designerama’ på MTV. Som en sidehobby begyndte hun at strikke, hvilket “udviklede sig til noget, som alle kunne lide,” som hun siger. Derfor startede hun en accessories-kollektion, som blev vældig populær, og i 2008 lancerede hun en fuld kollektion.

LÆS OGSÅ: “Copenhagen Fashion Week offentliggør sommermodeugens shows”

”Danskerne var vilde med vores tørklæder, måske på grund af grafikken. Det er sådan, vi blev mere og mere kendte i Danmark. Så åbnede vi en butik i København i 2011, som er blevet taget rigtigt godt imod. Og nu er tiden inde til at hilse på vores venner i Danmark og sige tak ved at vise dem den sammenhængende vision og univers for kollektionen,” siger Leyla Piedayesh.

Lala Berlins show bliver afholdt den første dag i modeugen onsdag den 5. august klokken 16.00 på Rådhuspladsen i København.