Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Alexander Wang forlader Balenciaga

Det spanske modehus har annonceret, at deres kreative direktør Alexander Wang forlader dem efter næsten tre år på posten.
Det spanske modehus har annonceret, at deres kreative direktør Alexander Wang forlader dem efter næsten tre år på posten.

Balenciaga meddeler i en pressemeddelelse, at den kreative direktør Alexander Wang forlader modehuset efter, at han har fremvist sin sidste kollektion i oktober. Balenciaga er stiftet i Spanien, men hører i dag hjemme i Frankrig og er ejet af Kering.

“Det har været en utrolig oplevelse at arbejde med et couture-hus i Paris. Jeg er beæret over at have haft mulighed for at arbejde for dette historiske hus. Jeg vil gerne takke det brillante hold på Balenciaga for deres samarbejde og for, hvad vi har udrettet sammen, og jeg ser frem til at tage mit eget mærke op på det næste vækstniveau,” udtaler Alexander Wang.

Samtidig takker Balenciaga for hans tid hos modehuset, hvor han har arbejdet siden november 2012.

LÆS OGSÅ: ”Alexander Wang i samarbejde med H&M”

”Alle hos Balenciaga er meget taknemmelige over for Alexander for hans vigtige bidrag til stilen og historien i dette ikoniske hus. Den dynamiske vækst for mærket i de seneste år bærer vidnesbyrd om hans vellykkede kreative arbejde,” siger Isabelle Guichot, direktør for Balenciaga.