Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Navne

Anne Sofie Madsen tilbage på showkalenderen

Dermed er alle de tre danske designere, som er on schedule under modeugen i Paris – hun, Ole Yde og Henrik Vibskov – også repræsenteret under modeugen i København.
Dermed er alle de tre danske designere, som er on schedule under modeugen i Paris – hun, Ole Yde og Henrik Vibskov – også repræsenteret under modeugen i København.

Holder man løbende øje med showkalenderen for Københavns Modeuge, har man allerede bemærket det: Anne Sofie Madsen – af Fashion Forum tidligere beskrevet som ”Admiralgades svar på Coco Chanel” – står til at afholde show torsdag den 6. august klokken 21.00.

Fashion Forum kan endnu ikke løfte sløret for, hvor showet afholdes, men vi kan bekræfte, at det, Anne Sofie Madsen vil fremvise for sin dedikerede, danske fanbase, er hendes resort-kollektion og altså ikke den endnu ikke offentliggjorte kollektion, som hun viser under næste modeuge i Paris.

LÆS OGSÅ: “Debut i Paris: Stresssende, umuligt, sjovt og fantastisk”

Med Anne Sofie Madsens tilbagevenden til den københavnske showkalender er alle de tre stærke, danske mærker, som har fået foden indenfor på den toneangivende parisiske modeuges officielle showkalender, også at finde i København, når modeugen løber af stablen i næste uge.

LÆS OGSÅ: “To danske designere on-schedule i Paris”

Ole Yde, der i to år har været en del af den officielle kalender i Paris, afholder show den 5. august i møbelbutikken Paustians stilrene lokaler skabt af stjernearkitekten Jørgen Utzon på Nordhavn i København.

Yde har høstet international anerkendelse for sin særlige evne til at forene traditionelt skrædderhåndværk og klassisk, dansk design med sofistikerede detaljer. Hans modeller vil – ud over selvfølgelig hans eget design – være prydet med udvalgte smykker fra Georg Jensens smykkearkiv. Ole Ydes har før samarbejdet med smykkefirmaet i forbindelse med sine shows: Hans brug af Georg Jensen-smykker under hans forrige show i Paris skabte sammen med den musik, modellerne skridtede runwayen af til, en unik og forfinet poetisk effekt.

LÆS OGSÅ: “Henrik Vibskov: klassiske tendenser tilsat sprælske strejf”

Den 5. august klokken 21.00 afholder Henrik Vibskov show på Københavns Rådhus. Så man skal ikke – som det eller næsten er blevet kutyme med Vibskovs shows – sætte kurs mod Papirøen. Vibskov har som vanligt tænkt alle detaljer fra scenografi til klædetekstur sammen, og det forlyder fra kilder i hans team, at der venter publikum endnu en enestående modeoplevelse.

Tjek selv Copenhagen Fashion Weeks kalender ud ved at trykke her.

Selvom du ikke arbejder i modebranchen, kan du alligevel være med i modeugen via Copenhagen Fashion Festival. Du kan se deres program ved at trykke her.