Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Revolvers brandliste vækker undren

Der er under to uger til Copenhagen Fashion Week, og flere mærker forstår ikke, at de optræder på Revolvers brandliste, eftersom de kun udstiller på CIFF eller ligger i showroom.
Der er under to uger til Copenhagen Fashion Week, og flere mærker forstår ikke, at de optræder på Revolvers brandliste, eftersom de kun udstiller på CIFF eller ligger i showroom.

De to københavnske modemesseaktører, CIFF og Revolver, har offentliggjort deres brandlister i forbindelse med den kommende Copenhagen Fashion Week.

Listen fra Revolver indeholder – ud over navnene på nuværende udstillere – også navne på mærker, der tidligere har ligger på Revolver eller det nu hedengange Gallery. Dermed fremstår det som om, at de pågældende brands vil være at finde på begge messer. Flere af disse vil imidlertid ikke være at finde på den kommende Revolver-messe.

LÆS OGSÅ: “Her er CIFF og Revolvers brandlister”

Fashion Forum har været i kontakt med en række af de navne, der ifølge brandlisterne står til at have en messestand begge steder.

De svenske tøjmærker Bric-a-Brac og Jumperfabrikken vil til august kun være på CIFF og ikke på Revolver, selvom de står på Revolver “Past & Present Exhibitors”-liste. Det samme gør sig gældende for blandt andet de danske mærker Sisters Point, Mos Mosh, Solid, Rubz, Oh! By Fur Kopenhagen, Nümph og Neo Noir.

Alle mærker bekræfter, at de tidligere har udstillet på Revolver, men denne sæson kun vil være at finde på CIFF. Flere af mærkerne giver udtryk for undren over, de står på brandlisten for en messe, de ikke er kunder hos denne sæson.

LÆS OGSÅ: ” Revolver samler sine messeaktiviteter på én lokation”

Smykkemærket Zarah Voigt har aldrig været at finde på Revolver og vil under den kommende sommermodeuge ligge i private showroom. Det oplyser smykkekunstneren Zarah Voigt, der dog fortæller, at hendes brand for år tilbage lå på Gallery.

Revolver: Er i gang med at revidere listen

“Vi har naturligvis en brandliste, men jeg går ikke ud fra, at I agter at trykke den fulde liste, hvorfor jeg henviser jer til vores website, hvoraf det fremgår, hvem der udstiller på Revolver,” skriver direktør Christian Maibom i en skriftlig kommentar til Fashion Forum og tilføjer:

“– Vi er just nu i gang med at revidere og opdatere vores udstillerliste, så den er 100 procent opdateret til den kommende sæson”.