Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Kjær København vil udvide i Skandinavien

Det danske tøjmærke Kjær København har vokseværk og planlægger at udvide til de skandinaviske nabolande.
Det danske tøjmærke Kjær København har vokseværk og planlægger at udvide til de skandinaviske nabolande.

Det halvandet år gamle mærke Kjær København ligger allerede på hylderne hos godt 20 danske forhandlere. Nu vil det unge danske mærke prøve kræfter med de nordiske nabolande med Norge i spidsen.

LÆS OGSÅ: “Nyt dansk brand: Du skal have en halv million at starte for”

”Vi har gennem en agent fået foden godt inden for døren i Norge, og vi er i gang med at lave samme setup i Sverige,” siger Thomas Martin Hansen, der er medstifter af Kjær København.

Udstiller på CIFF

Med Kjær Københavns æstetik og filosofi om ‘basic wear’ i høj kvalitet virker de andre nordiske lande som det rigtige og mest naturlige skridt imod vækst ifølge Thomas Martin Hansen. I den forbindelse er den norske agent Mie Jeanett Anker fra Style Agency i fuld gang med at planlægge møder til den kommende modeuge, hvor Kjær København vil opsætte stand i CIFF Style Setters.

LÆS OGSÅ: “Modeugen indefra: Kjær København”

”Vi glæder os rigtigt meget til at præsentere vores nyeste kollektion til Copenhagen Fashion Week. Vi har arbejdet med to overordnede temaer. Det ene er inspireret af det maritime miljø, og med det andet er vi taget tilbage til 70’erne,” siger designer og medstifter Stine Kjær Kristensen.

Kjær København ApS blev stiftet i efteråret 2013.