Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Partnere bag trendbureau åbner kreativt agentur

Trendbureauet Quote the Future er blevet til Atelier CPH. Makkerparret bag har nemlig valgt at skifte hovedfokus og tilbyde flere og bredere kreative services.
Trendbureauet Quote the Future er blevet til Atelier CPH. Makkerparret bag har nemlig valgt at skifte hovedfokus og tilbyde flere og bredere kreative services.

Efter tre år med trendforecast-bureauet Quote the Future har Mandy Rep og Sara Ingemann valgt at udvide platformen med ny identitet og flere services. De har derfor lukket Quote the Future og i stedet startet Atelier CPH – et kreativt bureau, der tilbyder alt fra digitale kommunikationsstrategier og konceptudvikling til print design indenfor mode- og interiørbranchen.

Hollandske Mandy Rep har tidligere arbejdet som kreativ direktør i New York, Amsterdam og Berlin, mens Sara Ingemann blandt andet har en baggrund som trendjournalist for Trend Union Li Edelkoort, Fashion Snoops New York og Pej Gruppen. For dem var det en oplagt udvikling at starte Atelier CPH, fortæller Mandy Rep til Fashion Forum:

”Vi har haft tre gode år med vores trendplatform, men vi har haft et ønske om bredere og mere kreative arbejdsopgaver. Det er sket meget naturligt for os, fordi vi begyndte at få flere opgaver i den retning,” siger hun og tilføjer, at parret stadig arbejder meget med trendforecasting:

”- Alt vores arbejde med konceptudvikling er baseret på trendforecasting og trend research. Derfor kan vi især godt lide at arbejde med modebranchen, som altid er meget på forkant med trends,” fortæller Mandy Rep til Fashion Forum.

Dansk-hollandsk tankesæt

Mandy Rep kommer oprindeligt fra Holland, mens Sara Ingemann er dansk og blandt andet har studeret i Sverige, så parret forsøger at kombinere deres forskellige baggrunde. Og de er stort set aldrig uenige, lyder det fra Mandy Rep:

”I Holland har man en meget innovativ tankegang, så vi kombinerer Saras skandinaviske, minimalistiske arbejdsmåde med min måde at tænke i anderledes baner. Det fungerer, og det er så vigtigt at være gode samarbejdspartnere. Vi laver næsten alle opgaver sammen, og hvis vi en sjælden gang arbejder eller researcher hver for sig, så når vi altid frem til samme resultat,” fortæller hun.

Atelier CPH har base på Frederiksberg og har en klientliste, der blandt andet tæller Becksöndergaard, Modström og Selected.