Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Her er de nominerede til Dansk Design Talent

Her er de fire talenter, der konkurrerer om 500.000 kroner, når designkonkurrencen Dansk Design Talent – Magasin Prisen løber af stablen for tredje år i træk den 22. oktober.
Her er de fire talenter, der konkurrerer om 500.000 kroner, når designkonkurrencen Dansk Design Talent – Magasin Prisen løber af stablen for tredje år i træk den 22. oktober.

Prisen, der er stiftet af Dansk Magazine og Magasin, sætter fokus på at promovere morgendagens store designere. Et panel bestående af særligt udvalgte branchefolk og medier har valgt fire designtalenter, som konkurrerer om præmien på 500.000 kroner inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til februar.

De fire udvalgte designtalenter har hver fået tildelt en mentor i form af en veletableret designer eller kreativ direktør, samt en dansk sangartist, som fungerer som designtalenternes muse og ambassadør. Designtalenterne skal hver lave fem outfits til deres artist, og disse outfits vil blive promoveret af artisterne ved koncerter og arrangementer samt i en særlig fotoserie skabt af talenterne selv.

De udvalgte designtalenter, mentorer og artister til Dansk Design Talent – Magasin Prisen 2015 er:


Maikel Tawadros
Mentor: Peter Ingwersen
Artist: Navneløs

Nicholas Nybro
Mentor: Bitte Kai Rand
Artist: Saint Cava

Tatiana Andersen Camre
Mentor: Julie Fagerholt
Artist: Anya

Tonsure
Mentor: Soulland
Artist: Scarlet Pleasure


Vinderen findes på baggrund af to afstemninger. Slutforbrugere får mulighed for at se og stemme på deres favoritter online, og disse stemmer lægges sammen med stemmer fra et dommerpanel bestående af fagligt kompetente danske og internationale branchefolk og modespecialister.

De fire minikollektioner bliver præsenteret ved et storstilet event torsdag den 22. oktober, hvor mode- og livstilsbrancherne, presse, meningsdannere samt kendisser er repræsenteret.

Se mere på danskdesigntalent.dk og følg konkurrencen på Instagram: @danskdesigntalentmagasinprisen