Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Elle styrker modefokus med nye redaktører

Elle forstærker redaktionens fokus på mode ved at udnævne to overordnede redaktører og ved at oprette to nye redaktørstillinger i moderedaktionen.
Elle forstærker redaktionens fokus på mode ved at udnævne to overordnede redaktører og ved at oprette to nye redaktørstillinger i moderedaktionen.

Samlet er det magasinets ambition med de nye udnævnelser at sikre, at der bliver skabt mere mode med Elles DNA.

Per 1. juli foretages følgende ændringer:

Redaktionschef, Malou Wedel Brunn, udnævnes til redaktør for Elle og Elle Decoration på print. Hun får ansvaret for DNA, produktion og udvikling af artikelsektionerne samt livsstilsstoffet i begge magasiner.

Skønhedsredaktør, Anne Pedersen, får udvidet sit ansvarsområde og udnævnes til kreativ redaktør. Hun får det overordnede ansvar for produktion af både mode- og skønhedsstoffet i alle dele af Elle-universet.

Også omrokeringer på moderedaktionen

Derudover styrkes moderedaktionen gennem følgende udnævnelser:

Assisterende moderedaktør, Josephine Aarkrogh, forfremmes til moderedaktør med særligt ansvar for DNA og fortolkning af tendenser for modestoffet i Elle.

Moderedaktør, Mie Juel, skifter redaktørfokus og bliver ny stylingredaktør med ansvar for styling af modeserier, beautyserier samt featurepersoner i forbindelse med interviews i både Elle og Elle Decoration.

Assisterende moderedaktør, Johanne Brostrøm, er ny shoppingredaktør og vil fremover have ansvaret for alle shopping-sider i Elle.

”Det går rigtigt godt for Elle Danmark i øjeblikket med en god udvikling i oplaget og flotte læsertal. Denne udvikling ønsker vi at understøtte yderligere med et mere dedikeret fokus på de områder, som er vigtige for vores annoncører, kommercielle partnere og læsere,” siger chefredaktør på Elle Cecilie Ingdal Christiansen og uddyber:

”– Kommercielt oplever vi en stigende efterspørgsel på eksperter, der har et godt netværk i branchen og en solid faglighed, og som har gennemslagskraft til at være dagsordensættende inden for mode og skønhed i Danmark med inspiration fra den internationale modescene. Det opnår vi med Elles nye setup, hvor de enkelte redaktører virkelig får lov til at dyrke deres eget område intensivt.”

Elle omfatter i Danmark udgivelsen af modemagasinet Elle og interiørmagasinet Elle Decoration samt trendmagasinerne Elle Trendbibel, Elle Collections og Elle Streetstyle.

Elles digitale univers udgøres af ELLE.dk samt profiler på Facebook, Twitter og Instagram. Dertil afholder Elle hvert år Danmarks officielle og største modeprisuddeling, Elle Style Awards.