Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Magasin vil åbne endnu et stormagasin i Jylland

Gennem et stykke tid har Magasin barslet med åbningen af et nyt stormagasin i Jylland. Det skulle gerne ske i løbet af i år eller næste år.
Gennem et stykke tid har Magasin barslet med åbningen af et nyt stormagasin i Jylland. Det skulle gerne ske i løbet af i år eller næste år.

Stormagasingruppen Magasin du Nord har i dag seks forretninger i Danmark og planlægger nu åbningen af et syvende Magasin, som skal ligge i Jylland. Det skriver Dansk Handelsblad.

Spørgsmålet er ifølge Magasins økonomidirektør Peter Fabricius, om det skal ligge i Vejle eller Aalborg. Han forsikrer, at viljen er til stede, men at det nu er et spørgsmål om at blive enige.

Planerne er ikke helt nye. For i marts 2014 bekræftede Peter Fabricius overfor Berlingske.dk, at Magasin nu var klar til at udvide med endnu et stormagasin, og at aftalen var tæt på at blive skrevet under. Også her var dilemmaet om, hvorvidt det nye stormagasin skulle ligge i Aalborg eller Vejle.

LÆS OGSÅ: “Magasin viser øget omsætning i halvårsregnskab”

Beslutningen om en ny Magasin kommer efter en årrække med fremgang i regnskaberne, hvor det er lykkedes at vende underskud til overskud. Ifølge Dansk Handelsblad har Magasins administrerende direktør udtalt, at han gerne ser, at Magasin ekspanderer med flere forretninger i Jylland og på Sjælland.

Magasin havde sidste år et rekord-årsregnskab med en omsætning, der steg med 7,7 procent. Overskuddet steg med 52 procent. Halvårsregnskabet for 2015 viser også en god start på året med en omsætningsstigning på 10 procent.