Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Clipper får ny administrerende direktør

Strikkevarevirksomheden Clipper, der blev grundlagt i 1955, og som i april overtog konkurrenten Belika, har fået ny og erfaren administrerende direktør.
Strikkevarevirksomheden Clipper, der blev grundlagt i 1955, og som i april overtog konkurrenten Belika, har fået ny og erfaren administrerende direktør.

Den nye administrerende direktør hedder Kristian Ikast og er ikke fremmed for modebranchen. Udover en bagrund som officer i hæren har Kristian Ikast nemlig arbejdet på detailhandels- og leverandørsiden hos Magasin, Bestseller, Ecco og Tommy Hilfiger.

”Jeg mener at kunne bruge min erfaring fra at arbejde med forbrugerene til at styrke vores kontinuerlige fokus på at implementere forbedringer for vores forbrugere og som virksomhed udnytte vores evne til at lave et højkvalitet produkt,” siger Kristian Ikast.

LÆS OGSÅ:”Konkurrent overtager Belika”

Clipper er specialister i produktion af strikvarer og producerer de fleste strikvarer fra deres egen fabrik i Letland. Desuden samarbejder de med udvalgte underleverandører i Baltikum og Østen. Tidligere på året overtog Clipper sin tidligere konkurrent indenfor strikvarer Belika.

“Jeg glæder mig til at være en del af den positive udvikling, som Clipper allerede er godt i gang med.  Da vi efter opkøbet af Belika er blevet nordens største strikproducent, vil vi i første omgang fokusere kræfterne på vores kerneområder og kernemarkeder – og blive endnu bedre til det, vi i forvejen er gode til. Det handler om at værne om vores virksomheds stærke værdier og komme ud over stepperne,” siger Kristian Ikast.

Clipper blev grundlagt i Herning i 1955, og har udvikling, produktion og distribution af klassisk kvalitetsstrik som kernekompetencer.