Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

La Rinascente køber aktiemajoritet i KaDeWe Group

Italienske La Rinascente, der driver flere luksusstormagasiner i Europa, har købt 50,1 procent af aktierne i tyske KaDeWe Group. Målet er at optimere gruppens tre stormagasiner.
Italienske La Rinascente, der driver flere luksusstormagasiner i Europa, har købt 50,1 procent af aktierne i tyske KaDeWe Group. Målet er at optimere gruppens tre stormagasiner.

I 2013 købte La Rinascente det danske stormagasin Illum med henblik på at forvandle det til et skandinavisk luksusperle. Siden da er Illum blevet renoveret både indeni og udenpå, mens stormagasinets portefølje også tæller flere internationale luksusmærker som Saint Laurent, Balenciaga og snarligt også Prada.

LÆS OGSÅ: ”Illum sætter ny, international standard”

Dén forvandling søger La Rinascente nu at gentage, bare med tysk fortegn. For den italienske gigant har købt 50,1 procent af aktierne i KaDeWe Group med intentionen om at renovere og optimere dets stormagasiner – KaDeWe i Berlin, Alsterhaus i Hamborg og Oberpollinger i München. Det skriver Womens Wear Daily.

Renoveringer til 895 millioner kroner 

Det forlyder, at La Rinascente vil investere 895 millioner kroner (120 millioner euros) til at renovere de tre stormagasiner, hvoraf især KaDeWe i Berlin vil blive et fokuspunkt.

”Strukturen er dateret og umoderne. Der er 60.201 m2 (648.000 ft2), der skal transformeres i Berlin. Dens (læs. KaDeWe) sjæl skal være tysk ligesom Illums er skandinavisk,” siger La Rinascentes administrerende direktør Vittorio Radice til Womens Wear Daily.

LÆS OGSÅ: “Illum-bygningen er blevet solgt”

Han forventer, at renoveringen af de tre tyske stormagasiner vil tage mellem 7 og ti år. Illum er anslået at stå færdig i 2017.

Kilde: Womens Wear Daily.