Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Alt for Damerne chef bliver magasingeneral i Egmont

Euroman, Eurowoman, RUM, gastro, BoligLiv og fit LIVING får Tina Nikolaisen som magasinchef.
Euroman, Eurowoman, RUM, gastro, BoligLiv og fit LIVING får Tina Nikolaisen som magasinchef.

43-årige Tina Nikolaisen får fremover det overordnede strategiske ansvar for Egmont Publishings magasinportefølje. Tina Nikolaisen indtræder samtidig i den øverste ledelse i Egmont Publishing.

“Markant, stærk og dygtig”

“Tina Nikolaisen er en markant, stærk og dygtig chefredaktør for ALT for damerne, og hun bliver en lige så fremragende magasinchef. Hun besidder stor redaktionel indsigt og masser af journalistisk tæft, som er kombineret med stærke kommercielle evner og et dygtigt lederskab, hvilket gør hende til det oplagte valg som både fortsættende chefredaktør og magasinchef,” siger administrerende direktør i Egmont Publishing Danmark Klaus Høeg-Hagensen og tilføjer:

”– Jeg glæder mig også til at indlemme Tina i Egmont Publishings øverste ledelse, hvor jeg er sikker på, at hun vil blive en væsentlig spiller i den fortsatte styrkelse og transformation af vores virksomhed.”

LÆS OGSÅ: “Alt for Damerne sætter mørklødet skønhed på forsiden”

Tina Nikolaisen overtager posten efter Monica Bundgaard, som ligeledes havde titel af marketingdirektør. Marketingdelen vil dog fremover varetages af Klaus Høeg-Hagensen, idet Tina Nikolaisen fortsætter som chefredaktør på ALT for damerne, som trods den formelle status af ugeblad rent strategisk er placeret i magasingruppen hos Egmont Publishing.

“Det er et drømmejob, hvor jeg både kan være chefredaktør for ALT for damerne, som ligger mit hjerte meget nær, og stå for den videre udvikling af Egmonts Publishings øvrige magasiner. Det er en fantastisk række udgivelser med indhold af højeste kvalitet, som dækker et bredt spektrum af mange menneskers liv, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg håber også, at jeg med min redaktionelle erfaring kan tilføje Egmont Publishings ledelse en ekstra dimension,” siger Tina Nikolaisen.

LÆS OGSÅ: “Alt for damerne hyrer ny chefredaktør”

Tina Nikolaisen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en master i Journalism and Public Affairs fra American University, Washington, D.C. Hun har været ansat på Jyllands-Posten som politisk journalist samt en årrække på TV2, hvor hun blandt andet var en respekteret og værdsat vært på det dengang nystartede TV2 Finans. Hun har desuden været vært på Go Morgen Danmark samt forbrugerprogrammet BASTA.