Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Økonomi

Bella Center-ejer får ny direktør

Den danske virksomhed BC Hospitality Group, som blandt andet ejer og driver Bella Center og Forum Copenhagen, har ansat en ny finansiel direktør for at imødekomme den stigende vækst.
Den danske virksomhed BC Hospitality Group, som blandt andet ejer og driver Bella Center og Forum Copenhagen, har ansat en ny finansiel direktør for at imødekomme den stigende vækst.

For at give virksomheden de bedste vilkår for forsat vækst, har en af Danmarks største virksomheder, BC Hospitality Group, ansat en rutineret kvinde til at varetage det overordnede økonomiske ansvar. For virksomheden, nye finansdirektør er den 40-årige Pernille Dam Nielsen, der tidligere har været finansdirektør i rengøringsselskabet Alliance+ og bistået med over 100 opkøb af virksomheder.

LÆS OGSÅ: “CIFF promoverer messen i Berlin”

”Pernille Damm Nielsen har en ideel baggrund til at hjælpe med at bringe virksomheden ind i fremtiden. Det glæder mig at få en så stærk profil i spidsen for vores økonomiafdeling. Vi har nu så mange aktiviteter og har opnået den størrelse, der skal til for at kunne gå efter vores vækstambitioner, som er at blive absolut førende indenfor hospitality-branchen,” siger Allan L. Agerholm, Chief Hospitality Officer i BC Hospitality Group i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: “Danske messeaktører: Det kan København i forhold til Paris”

Selv siger Pernille Dam Nielsen, at hun glæder sig til blive en del af vækstorienteret virksomhed, der ikke er bange for at gå nye veje og tænke ud af boksen.

”Det, der tiltaler mig ved BC Hospitality Group, er ambitionen om at skabe en dynamisk og vækstorienteret koncern, der tør tænke nye og modige tanker, som det danske marked ikke har set før. Samtidig er medarbejderne i fokus hos BC Hospitality Group, og det er forudsætningen for at skabe en sund økonomisk virksomhed Jeg skal stå i spidsen for en solid og proaktiv økonomisk styring af koncernen, der skaber et stærkt fundament for yderligere vækst og opkøb og nye koncepter med kunden i fokus”, siger Pernille Damm Nielsen i en pressemeddelelse.

BC Hospitality Group blev etableret i 2014 og er i dag en af Danmarks ledende virksomheder indenfor drift af konferencer, messer og hoteller. I sin portefølje har BC Hospitality Group messe-destinationerne Bella Center og Forum Copenhagen samt Comwell Conference Center Copenhagen og hotellerne AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel.