Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Udland

Aiayu støtter nepalesiske jordskælvsofre

Fra mandag den 4. maj til søndag den 10. maj donerer Aiayu 50 procent af indtægterne fra sit webshopsalg til ofrene for jordskælvet i Nepal.
Fra mandag den 4. maj til søndag den 10. maj donerer Aiayu 50 procent af indtægterne fra sit webshopsalg til ofrene for jordskælvet i Nepal.

Donationen sender Aiayu til modevirksomhedens samarbejdspartnere i Nepal og skal støtte de mange tekstilarbejdere, som har mistet deres kære og deres indtægtsgrundlag i forbindelse med naturkatastrofen.

LÆS OGSÅ: “Aiayu vil være mere end et bæredygtigt brand”

“Vi har haft det privilegium at besøge dette smukke land med dets venlige og imødekommende befolkning, som viste os så megen varme under vores besøg sidste år. Nu lever de i midlertidige lejre, og mange af dem har endnu ikke kunne komme i kontakt med alle deres familiemedlemmer. Vi sender dem de kærligste tanker og beder for dem,” skriver Aiayu til sine nyhedsbrevsmodtagere.

LÆS OGSÅ: “Ny gazelle-virksomhed: Aiayu i kraftig vækst”

Aiayu vandt i 2009 og 2012 Årets Etiske Pris ved Dansk Fashion Awards og er nomineret til Årets CSR-pris ved Elle Style Awards, der løber af stablen på mandag den 4. maj. Stikdesignvirksomheden lancerede sin første kollektion med bæredygtigt strikdesign i 2006.

Lørdag den 25. april blev Nepal ramt af et voldsomt jordskælv, der blev målt til 7,8 ifølge USAs Geologiske Overvågning (USGS). Der har siden været mere end 30 efterskælv, som har målt mere end fire på Richterskalaen. Ifølge tal fra det nepalesiske politi har over 3.500 mennesker mistet livet og cirka 6.500 er blevet kvæstet. Dødstallet ventes at vokse, når redningsarbejdere når frem til de afsidesliggende områder i landet.