Tyskland ny favoritdestination blandt arabiske turister

Münchens sundhedsindustri tiltrækker så mange købestærke turister fra landene omkring den arabiske golf, at Tyskland overhaler Frankrig som favorit shoppingdestination for luksusvarer.
29.04.2015 ∙ af Angela Brink
Foto: Ifølge Business of Fashion falder Münchens fremgang sammen med, at Frankrig har indført et forbud mod heldækkende slør i det offentlige rum (Wikimedia/Scanpix).

Tyskland overhaler nu Frankrig og Storbritannien i konkurrencen om at tiltrække købestærke besøgende fra Golf-landene. Det skriver Business of Fashion.

I München køber mellemøstlige turister gennemsnitligt for 2.629 kroner (351 euro) om dagen, når de besøger den sydtyske by. Det er fire gange mere end andre udlændinge, der besøger byen, viser en undersøgelse fra detailkonsulenthuset BBE. De høje købsrater var før i tiden forbeholdt London og Paris.

Ifølge Business of Fashion er en af grundende til det franske fald fra forbrugstinderne, at landet i 2011 indførte et forbud mod at bære slør, der dækker for ansigtet, i det offentlige rum.

Derudover tiltrækker det også de købestærke forbrugere fra Golf-landene, at München er en meget ren by med ganske lidt kriminalitet, skriver Business of Fashion.

Kilde: Business of Fashion