Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Stadium i succes skifter administrerende direktør

Gustaf Öhrn meddeler, at han forlader Stadium efter syv år som administrerende direktør.
Gustaf Öhrn meddeler, at han forlader Stadium efter syv år som administrerende direktør.

En af Nordens førende sportskæder, Stadium, fortsætter sin vækst. Omsætninger for det forskudte regnskabsår 2013/14 lander på godt 6,3 milliarder kroner inklusive moms. Det er en stigning på godt 250 millioner sammenlignet med sidste år. I den samme periode er resultatet steget med 10 procent til 220 millioner kroner. Samtidig meddeler Gustaf Öhrn, at han forlader Stadium efter syv år som administrerende direktør.

“Det har været et historisk år for Stadium, hvor vi fejrede 40 år med sport og desuden forberedte vores udvidelse til Hamburg. Efter syv lærerige og succesrige år, føler jeg, at det er blevet tid at forlade Stadium. Jeg føler en enorm stolthed over, at vi fortsætter væksten i den hårde konkurrence på det svenske marked og vores stærke vækst i Finland i de seneste år. Vi har opnået mange af de mål, jeg havde, da jeg tiltrådte, og det er et fantastisk godt selskab, jeg forlader til efteråret,” siger han i en pressemeddelelse.

Rekrutteringen af den nye administrerende direktør er i gang, men Gustaf Öhrn fortsætter på posten indtil den 1. oktober 2015. Derefter tager den nuværende ekspansionsdirektør, Karl Eklöf over som konstitueret administrerende direktør, indtil den nye administrerende direktør er på plads.