Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Maria Barfod ny 'moderedaktør' på Soundvenue Magazine

Magasinet vil lægge stram kurs på modefronten med stylist Maria Barfod i spidsen for deres nye modeunivers.
Magasinet vil lægge stram kurs på modefronten med stylist Maria Barfod i spidsen for deres nye modeunivers.

Fra maj måned vil Soundvenue levere analyser, kommentarer og serier fra modebranchen formidlet af en række håndplukkede specialister, oplyser magasinet i en pressemeddelele. Det nye modehold er endnu ikke endeligt sammensat, men det ligger fast, at Maria Barfod fremover vil fungere deltids som såkaldt “Fashion Editor” – moderedaktør på Soundvenue Magazine og dermed overtage ansvaret for modeserierne.

Maria Barfod har tidligere arbejdet som stylist for Soundvenue og glæder sig til opgaven:

“Jeg ser frem til en seriøs legeplads med mulighed for at vise nye facetter af, hvad man kan med mode – andet end det at sælge tøj,” fortæller Maria Barfod.

LÆS OGSÅ: “Soundvenue lukker moderedaktion” 

I februar meldte Soundvenue ud, at de ville anlægge en ny vinkel på deres modedækning. Dengang forlød det, at to faste modeblogs skulle skabe et unikt indhold på siden. Det betød samtidig et farvel til den faste moderedaktørstilling, som Tina Svoldgaard indtil den 1. maj besidder.

Formålet med det nye modeunivers er stadig – ifølge chefredaktør Nicolai Torp – at skille sig ud fra andre medier i modebranchen:

“Modemedier har en tendens at fortælle de samme historier på præcis de samme måder, og vi kan heller ikke sige os fri fra tidligere at være faldet i den fælde. Det vil vi gøre op med nu,” forklarer han.

Maria Barfod tiltræder stillingen som moderedaktør per 1. maj.

Tilføjelse den 23. april: På Fashion Forum skriver vi på dansk. Derfor oversætter vi titler. Også Titlen “Fashion Editor”, som vi kalder moderedaktør. Soundvenue beder os dog præcisere, at der ikke er tale om en fast, fuldtidsstilling.