Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis messestand og mentorforløb til kreative iværksættere

Nordic Buzz udvælger 100 unge, kreative virksomheder til at udstille på årets Formland-messe og tilbyder et mentorforløb med branchespecialister. Tilmeldingen er begyndt.
Nordic Buzz udvælger 100 unge, kreative virksomheder til at udstille på årets Formland-messe og tilbyder et mentorforløb med branchespecialister. Tilmeldingen er begyndt.

En seks m2 gratis standplads på den Herning-baserede designmesse Formland, der sidste år havde besøgende fra 38 forskellige lande, og en tilknyttet mentor med professionel indsigt i messearbejdet. Det tilbyder Nordic Buzz 100 nystartede designvirksomheder fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

“Nordic Buzz er et messeområde på Formland, der har til formål at fremme nye kreative brands. For kendskabet til nye skandinaviske talenter skal bredes til resten af Europa,” fortæller Betina Simonsen, der er direktør i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning.

”Nordic Buzz kan så eksport-frø hos de kreative iværksættere, som her kan udvikle et internationalt mind set i samspil med andre kreative personer fra lande, der minder om deres eget nordiske hjemmemarked. Derfor er der planer om, at samarbejdet skal udvides til også at blive afholdt i de andre nordiske lande, så deltagerne kan netværke og inspirere hinanden mest muligt,” siger Betina Simonsen.

For at komme i betragtning til messestanden og mentorforløbet skal virksomheden sende en ansøgning senest den 18. maj. Udvælgelsen foretages af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning og Formland-messen. Et af kravene til deltagerne er, at de ikke har udstillet på Formland før.

Læs mere og ansøg her.