Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

E-handlen stiger fortsat

Den digitale handel vokser og købelysten stiger, så e-handlen når 90 milliarder kroner i 2015 mod 74 milliarder sidste år.
Den digitale handel vokser og købelysten stiger, så e-handlen når 90 milliarder kroner i 2015 mod 74 milliarder sidste år.

Danskerne klikker varer hjem fra internettet som aldrig før. Alene i marts nåede internethandlen nye højder, da der blev solgt for i alt 7,9 milliarder kroner. Det er en markant stigning i forhold til sidste år. Og internethandlen forsætter med at vokse i løbet af 2015, forudser en ny undersøgelse fra Foreningen for Dansk Internet Handel, FDIH.

”Den digitale handel vokser med en uformindsket styrke, og samtidig melder økonomerne om stigende forbrugerlyst, så alt peger på en samlet e-handel i 2015 på op mod, hvis ikke over, 90 millarder kroner. Alene i årets første tre måneder, er der brugt næsten 22 millarder kroner på e-handel, og en fremskrivning af den nuværende udvikling gør, at vi ender på en omsætning på mellem 87-90 millarder kroner,” fortæller Anne Falberg, administrerende direktør i FDIH, til foreningens hjemmesiden.

Holder analysen, betyder det, at hver gang danskerne bruger 500 kroner, vil 100-125 kroner gå til internethandel.

Kilde: fdih.dk