Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Speed-date bæredygtige producenter fra Bangladesh

Bliv klogere på produceringsforhold i det asiatiske land og mød potentielle bangladeshiske leverandører til arrangement for danske modevirksomheder.
Bliv klogere på produceringsforhold i det asiatiske land og mød potentielle bangladeshiske leverandører til arrangement for danske modevirksomheder.

Udvid dit netværk af producenter i Bangladesh, hør om muligheden for at producere bæredygtigt i landet og indgå i dialog med potentielle leverandører. Helt gratis. Danish Fashion Institute, WEAR og Dansk Mode & Textil inviterer danske modevirksomheder til speed-dating med bangladeshiske tøjleverandører.

Arrangementet finder sted den 10. juni på Børsen og hvert møde mellem brand og leverandører varer maksimalt 30 minutter. Møderne giver et større indblik i produktionsforholdene i Bangladesh og skaber grobund for fremtidige samarbejder med nye leverandører.

LÆS OGSÅ: “Nyt initiativ: Bæredygtige producenter til Danmark” 

På forhånd vil Danish Fashion Institute matche brands og leverandører på baggrund af grundig research. For at få det bedst mulige grundlag for en matchmaking skal deltagende virksomheder udfylde et spørgeskema, der også gælder som en tilmelding til arrangementet.

Udfyld spørgeskemaet og tilmeld dig til arrangementet her. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser.

Speed-dating-arrangementet afholdes i forbindelse med DANIDA-projeket “Fashion Links – Access to Sustainable Production” i samarbejde med Bangladesh Garment Manufacturers and Exporters Associaton (BGMEA) og CSR Centre Bangladesh.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Christina Iskov på ci@danishfashioninstitute.dk eller +45 5217 0608.