Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Gossip Models udvider med ny agent

Efter en stigende efterspørgsel på bureauets modeller ekspanderer Gossip Models staben.
Efter en stigende efterspørgsel på bureauets modeller ekspanderer Gossip Models staben.

Med topmodeller som Nadja Bender og Emma Oak i stald har Gossip Models hænderne fulde. Det københavnerbaserede bureau har hidtil kun talt to medarbejdere men grundet en stigende efterspørgsel på Gossip-modeller, er Jacob Valbo blevet ansat som ny agent.

”Vi har været i en succesfuld udvikling i nogle år i takt med, at vores modeller har gjort det virkelig godt internationalt. Det betyder, at man som bureau markerer sig på en anden måde, og vi har fået mere og mere travlt. Derfor har vi været nødt til at ansætte en ekstra mand,” fortæller ejer af Gossip Models, Rosa Yalcin, til Fashion Forum. Hun startede boutiquebureauet for fem år siden.

Fokus på management 

Jacob Valbo har tidligere arbejdet som agent og projektleder hos Tommorow Management og har erfaring indenfor PR og produktion fra PRD Agency. Hos Gossip Models skal han udover at agere agent også beskæftige sig med business developement, hvilket han ser frem til.

”Gossip Models er karakteriseret ved deres store fokus på management, hvilket kommer til udtryk i deres arbejde på at skabe langsigtede karrierer for deres modeller samt artister. Denne tilgang til arbejdet tiltaler mig, og jeg ser frem til for alvor at blive en del af Gossip-teamet”, fortæller Jacob Valbo.

Jacob Valbo tiltrådte den nye stilling i Gossip Models d. 1. april.