Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Ny direktør i DK Company

Virksomheden ansætter ny administrerende direktør for alle kvindeundermærker samt butikskæden Companys.
Virksomheden ansætter ny administrerende direktør for alle kvindeundermærker samt butikskæden Companys.

45-årige Hans Maasbøl skal fremover stå i spidsen InWear, Part Two, Soaked in Luxury og Companys, der er ejet af den jyske tøjkoncern DK Company.

Han er ifølge virksomheden en kommercielt tænkende forretningsmand med store vækstresultater bag sig. Hans Maasbøls primære ansvar bliver at sikre mærkernes position på markedet og indfri virksomhedens overordnede vækstmål. Opgaver, han ser frem til at kaste sig over.

”Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme i gang med at udbygge og styrke vores brands og Companys-kæden sammen med vores kompetente medarbejdere. Jeg ser en masse latente muligheder i virksomheden, som vi skal udnytte. Min fornemmeste opgave bliver at skabe en stærk og gensidigt indbringende forbindelse imellem vores forretningsmodel og vores samarbejdspartnere på alle markeder og dermed sikre, at vi lever op til vores ejers forventninger,” fortæller Hans Maasbøl.

LÆS OGSÅ: DK Company i overskud trods opkøb

Den nye direktør har tidligere været international salgschef i Selected under Bestseller og stået i spidsen for Royal Copenhagen. Han indtrådte stillingen som direktør i DK Company-koncernen d. 16. marts.