Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Frederiksberg Centret gør op med center-stemningen

Med sin nye tredjesal, der åbnede i dag, lægger centeret kvadratmeter til 25 nye butikker og to restauranter. Målet er at skabe et alternativ til Strøget.
Med sin nye tredjesal, der åbnede i dag, lægger centeret kvadratmeter til 25 nye butikker og to restauranter. Målet er at skabe et alternativ til Strøget.

En regn af farverige balloner efterfulgte Københavns borgmester Jørgen Glenthøjs åbningstale, da han klokken 10 i morges klippede det røde bånd og dermed markerede åbningen til Frederiksberg Centrets længe ventede tredje sal.

Centeret byder nu på 25 nye butikker og to helsekostrestauranter. De nye butikker er nøje udvalgt til at opgradere Frederiksberg Centrets udbud. Håbet er at tiltrækker de kunder, som normalt foretrækker at handle på Strøget.

” Vi har ønsket at sammensætte et butiksmiks, der er anderledes end det, man møder i de fleste andre centre. Vores kunder har i årevis fortalt os ved årlige målinger, at hvis ikke de handlede deres tøj her, så handlede de på Strøget i København,” fortæller Eva Handest, Ejendomschef hos Danica Ejendomme, der sammen med Lægernes Pensionskasse står bag det store tiltag.

Mere plads i og omkring butikkerne

Under en mini rundvisning af den nye & Other Stories butik i Frederiksberg Centret blev det forklaret, at de nye butikker i centret er store og rummelige. Derfor får man ikke fornemmelsen af, at man er i et shoppingcenter.

De to nye restauranter Palæo og 42°Raw byder på sunde måltider, og bringer Frederiksberg Centrets tredjesal lidt af den trendy atmosfære fra Københavns Pilestræde.

Listen over de nye modebutikker, som både byder på populære danske og udenlandske brands tæller blandet andet (i alfabetisk orden):

& Other Stories
Bahne
Bertoni
Cos
Day
Envii
Hunkemöller
Modström
Monki
Samsøe & Samsøe
Sand
Selected
Suite
Tiger of Sweden
Tinderbox