Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Her er vinderen af taskedesignkonkurrence

Det danske accessory-mærke By Burin stablede tidligere på året en designkonkurrence på benene i samarbejde med erhvervsakademiet KEA. I dag er vinderen blevet kåret.
Det danske accessory-mærke By Burin stablede tidligere på året en designkonkurrence på benene i samarbejde med erhvervsakademiet KEA. I dag er vinderen blevet kåret.

Siden februar har de 30 KEA-studerende på linjen Design og Business arbejdet hårdt på at designe en signaturtaske til accessory-mærket By Burin. For den, der gør det bedst, får sat sin taske i produktion og vinder samtidig 20.000 kroner og et praktikophold hos House of Accessories, der blandt andet ejer By Burin.

LÆS OGSÅ: ”Ny konkurrence for danske designstuderende”

I dag blev spændingen så udløst, da By Burins chefdesigner Camilla Moesgaard kårede den 22-årige Anne-Katrine Lund som vinderen.

”Anne Katrine har afleveret et meget helstøbt projekt. Både arbejdstegning og prototype er nytænkende og meget, meget iøjnefaldende. Der er en lækker balance imellem det rå og det feminine, hvilket passer perfekt ind i By Burins univers. Anne-Katrine har designet en virkelig smuk og feminin taske, som er enhver piges drøm. Hun har på fineste vis tænkt By Burin-universet ind i sit design, og vi kan slet ikke vente til, at tasken lander i butikkerne,” sagde Camilla Moesgaard, da hun begrundede sit valg i sin tale.

LÆS OGSÅ: ” Konkurrence gav designstuderende bæredygtigt boost”

Hun understreger samtidig, at designkonkurrencen har budt på et højt niveau fra de studerendes side, og at det har været svært kun at udvælge én vinder.

”Det har været vildt spændende at se, hvordan de studerende har arbejde med deres idé fra start til slut. De har virkelig lagt et kæmpe stykke arbejde i konkurrencen, og alle har afleveret nogle prototyper, der er meget gennemtænkte samt nogle gode kreative bud på en By Burin-taske. Det har virkelig været svært at vælge en enkelt vinder, da der har været så mange gode bud på en signaturtaske”.

Anne-Katrine Lunds signaturtaske vil være i handlen til december 2015.