Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

Permira er på jagt efter ny modeinvestering

Hugo Boss-salget i sidste uge, der gav investeringsfonden Permira Advisors et rekordafkast, har givet dem blod på tanden efter nye modeinvesteringer.
Hugo Boss-salget i sidste uge, der gav investeringsfonden Permira Advisors et rekordafkast, har givet dem blod på tanden efter nye modeinvesteringer.

Permira Advisors solgte i onsdags sin sidste aktieandel i det tyske modebrand Hugo Boss, hvilket landede fonden et samlet afkast på 18,6 milliarder kroner. Succesinvesteringen har ansporet Permira, der nu melder ud, at, de har ambitioner om at købe sig ind i en modevirksomhed igen. Det skriver Womens Wear Daily.

LÆS OGSÅ: “Salg af Hugo Boss giver rekordafkast”

En kommende investering vil tage udgangspunkt i en pulje på 36,8 milliarder kroner (5,4 billioner dollars), og det forlyder, at Permira leder efter en modevirksomhed med en værdi på mellem 1,3 milliarder kroner (200 millioner dollars) og op til 13,6 milliarder kroner (to billioner dollars).

Det betyder, at investeringskandidater kan falde i en af to kategorier – enten en stor virksomhed som Hugo Boss eller en eller flere mindre virksomheder med ekspansionspotentiale.

Skal have vækstpotentiale i USA

Partner og administrerende direktør i Permira John Coyle slår dog fast, at man – uanset størrelse – vil satse på en virksomhed, der har kommercielt vækstpotentiale på det amerikanske marked.

Der har den sidste tid floreret rygter om, at Permira ville investere i skobrandet Stuart Weitzman eller dametøjsmærket Roberto Cavalli. De rygter er dog ikke bekræftet.

Kilde: Womens Wear Daily.