Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

By Malene Birger lander Intermixonline.com

Som en del af deres amerikanske vækststrategi har By Malene Birger indgået et samarbejde med en af de største webshops i USA.
Som en del af deres amerikanske vækststrategi har By Malene Birger indgået et samarbejde med en af de største webshops i USA.

By Malene Birger kan nu findes blandt nogle af verdens største modebrands i den populære amerikanske webshop Intermixonline.com. Ifølge By Malene Birgers administrerende direktør Charlotte Egelund er den nye salgskanal et led i strategien om at være repræsenteret i de bedste butikker i Nordamerika.

”Vi har været i USA i et stykke tid via vores distributørpartnere, og vi arbejder kontant og kontinuerligt på at udvide vores tilstedeværelse gennem repræsentation i landets bedste butikker – både offline og online. Det var derfor et naturligt valg at starte et samarbejde op med Intermixonline.com, da de er en af de største digitale salgskanaler i USA og samtidig har et brandkoncept, der korresponderer med dét By Malene Birger står for,” siger Charlotte Egelund til Fashion Forum.

Intermixonline.com blev grundlagt i New York i 1993, og blev i 2006 købt af Gap Inc. Webshoppen sælger blandt andet Chloé, Iró, Helmut Lang og Proenza Schouler.