Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Navne, Økonomi

Frugtbart Yde og Becksöndergaard samarbejde i Paris

Ole Yde har stillet sin catwalk til rådighed for en ny accessories kollektion af Becksöndergaard, som kunne ses under den parisiske modeuge, hvor Yde netop har præsenteret sin AW15 kollektion on-schedule.
Ole Yde har stillet sin catwalk til rådighed for en ny accessories kollektion af Becksöndergaard, som kunne ses under den parisiske modeuge, hvor Yde netop har præsenteret sin AW15 kollektion on-schedule.

Samarbejdet mellem Yde og Becksöndergaard udspringer af et ønske om at fremhæve hinanden på en international platform og den parisiske modeuge er det perfekte forum for begge brands, fortæller de i en pressemeddelelse.

“Jeg er meget stolt over at have været præsenteret på den parisiske modescene for tredje gang. At blive anerkendt internationalt betyder, at vi får mulighed for at nå bredere ud og glæde vores internationale indkøbere. Samarbejdet med Becksöndergaard, der også står over for en spændende udvikling herhjemme og internationalt, understøtter de visioner og ambitioner, vi har for Yde,” udtaler Ole Yde, designer og grundlægger af Yde.

LÆS OGSÅ: “To danske designere on-schedule i Paris”

Begejstringen er også stor hos Becksöndergaard, som glæder sig over måden, som helheden fremstod overfor kunder og pressen under modeugen i Paris.

“Kollektionen præsenterede sig i smukt samspil med Ole Ydes kreationer. Vi ser tydeligt Becksöndergaards DNA ‘Rebellious Love’ fortolket i kollektionen, der er lige dele luksuriøs og rå,” fortæller Pernille Skriver, der er kreativ direktør hos Becksöndergaard.

Samarbejdskollektionen vil indeholde både hverdagstasker samt små, unikke aftentasker og kan købes i butikkerne fra oktober 2015.

Flade Louboutin herresko

Yde afsluttede for anden gang den parisiske modeuge med sin efterår/vinter 2015 kollektion. Smukke materialer som silke, uld, cashmere og pels var de primære elementer i pletfrie designs, hvor designer Ole Yde atter brillerede med sin håndværksmæssige overlegenhed og subtile fornemmelse for det feminine. En stor del af silhuetterne blev stylet med Christian Louboutins flade herresko, som gav et forfriskende hverdagslook.