Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Custommade åbner flagship-butik i København

Custommades længe ventede flagskibsbutik åbnede i fredags. Formålet med butikken er at vise det samlede Custommade-univers frem for kunderne.
Custommades længe ventede flagskibsbutik åbnede i fredags. Formålet med butikken er at vise det samlede Custommade-univers frem for kunderne.

Stylister, bloggere samt to eller tre kendisser var med til at fejre åbningen af den nye Custommade-butik, som i fredags skød weekenden i gang. Dermed er sidste skridt i en række strategiske tiltag det danske mærke har taget, skudt i gang – stramt og underholdende styret af 9PR, der havde sørget for lyserøde candy floss, fingermad og drinks ad libitum.

Det har været vigtigt for Custommades grundlægger og kreativ direktør, Christian Dam, at tidspunktet for åbningen, adressen og indretning gik op i en højere enhed.

LÆS OGSÅ: “Custommade åbner deres første flagskibsbutik”

”Vi har længe gerne villet åbne vores egen butik, så alle kvinder endelig kan opleve Custommades univers og dermed få et endnu tydeligere indtryk af, hvem vi er som brand. Det er vores ønske at give dem shoppingoplevelse ud over det sædvanelige og derfor er alt omkring butikken også nedtænkt til mindste detalje,” fortæller Christian Dam.

Butikkens indretning er designet af det anerkendte arkitektfirma Leif Jørgensen Architects, som også har stået for indretningen af Louis Vuitton forretningen. Butikkens interiør er designet som et lyst og let gallerirum, som står i kontrast til butikkens klassiske og lidt tunge facade.

LÆS OGSÅ: “Custommade vækster sig til ny visuel identitet”

”Tøjet skal være i fokus. Derfor bliver det iscenesat i masser af lys, glas og spejle, som får væggene til at svæve og man derfor ikke helt kan definere, hvor fladerne starter eller slutter,” siger arkitekt Leif Jørgensen.

Butikkens adresse er Christian IX’s gade 5, og er placeret sammen med andre eksklusive brands som Marc by Marc Jacobs og J. Lindeberg.