Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Armani slog benene væk under Madonna

Det amerikanske pop-ikon styrtede i går ned af scenen under sin optræden ved Brit Awards på grund af en for stramt bundet Armani-kappe.
Det amerikanske pop-ikon styrtede i går ned af scenen under sin optræden ved Brit Awards på grund af en for stramt bundet Armani-kappe.

Sangerinden Madonna faldt i går baglæns ned fra scenen under sin optræden ved den britiske musikbranches prisuddelingsfest, Brit Awards.

Den skyldige i faldet var den meterlange sort-røde Giorgio Armani Prive kappe, sangerinden bar. Det skrev hun efterfølgende på sin Twitterprofil og Instagramkonto,

Da Madonnas dansere som planlagt i scenografien forsøgte at rive kappen af, røg sangerinden med. Hun kom dog hurtigt på benene og fortsatte sin optræden. Eneste synlige påvirkning var hendes frisure, der efter styrtet fremstod en ganske lille smule uglet.

“Min smukke kappe var bundet for stramt! Men ingenting kan stoppe mig, og kærligheden løftede mig op,”skrev sangerinden i en efterfølgende kommentar til episoden på sin Twitter-profil.

Erfaren modeforbruger on- og offstage

Madonna har en mangeårig historie for at samarbejde med designere omkring sine kostumer. I 1990 designede Jean Paul Gaultier korset og raketbryster til hendes Blonde Ambition verdensturné, og i 1993 designede Dolce & Gabbana sceneoutfits til hendes Girlie Show turné.

Ud over samarbejder på og udenfor scenen med allerede etablerede mærker har Madonna også været en af de første til at tage spirende mærker under sine vinger – eller i hvert fald ind i sin garderobe. Det har designere som Olivier Theyskens og Rick Owens nydt godt af.

Du kan se den oprindelige Georgio Armani Prive skitse på Madonnas Instagramprofil ved at trykke her.