Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Toneangivende blogunivers lukker

Blogportalen NowManifest, der blandt andet har Derek Blasberg og WeWoreWhat i stalden, lukker. Det sker, fordi ejeren Condé Nast vil fokusere på Style.com, som skaber kurateret, redaktionelt indhold.
Blogportalen NowManifest, der blandt andet har Derek Blasberg og WeWoreWhat i stalden, lukker. Det sker, fordi ejeren Condé Nast vil fokusere på Style.com, som skaber kurateret, redaktionelt indhold.

NowManifest, der har været portal for adskillige toneangivende modeblogs, lukker. Dermed står bloggere som BryanBoy, Anna Dello Russo, Derek Blasberg, FaceHunter, Sea of shoes, Style Bubble og WeWoreWhat uden fælles indgang til deres blogs.

Ifølge Business of Fashion fik bloggerne allerede i november besked om, at Condé Nast lukker NowManifest. Bloggerne må dermed fremover selv håndtere deres reklamepartnerskaber, som NowManifest ellers hidtil har taget sig af for dem.

”Vi øger vores fokus på at ekspandere vores site Style.com, der er førende indenfor modeindustrien. Vi takker bloggerne fra NowManifest for deres bidrag til portalen,” siger en talsmand fra Condé Nast til Business of Fashion.

Condé Nast redefinerer digital strategi

Condé Nast har ejet NowManifest siden 2012 og har på det seneste foretaget flere manøvrer, der tyder på, at virksomheden er i færd med at redefinere sin digitale strategi med henblik på at tjene penge på sit indhold og skabe nye indtægtskilder.

Hvad nu med Style.com?

Lukningen af Now Manifest rejser spørgsmål om, hvad der skal ske med Style.com.

Style.com fungerede oprindelig som en online version af magasinerne Vogue og W og offentliggjorde dele af de to magasiners indhold online, indtil Vogue fik sit eget site.

Vogue.com og Style.com producerer i dag til dels overlappende indhold, og Style.coms halvårlige printversion blev sidste år annonceret stoppet. Desuden refererer Style.com efter en række rokader igen under Vogues ledelse med Anna Wintour i spidsen.

Kilde: Business of Fashion