Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Navne, Udland

To danske designere on-schedule i Paris

Både Anne Sofie Madsen og Ole Yde er at finde på den officielle showkalender ved den kommende modeuge i Paris.
Både Anne Sofie Madsen og Ole Yde er at finde på den officielle showkalender ved den kommende modeuge i Paris.

Det er tredje sæson i træk, Ole Yde er at finde på den eksklusive kalender. Yde har igen afslutningsshowet, der løber af stablen onsdag den 11. marts klokken 17.30.

Anne Sofie Madsen optræder på den officielle showkalender for anden gang i træk. Også hun har fået en flot tid og afholder således show på modeugens første dag tirsdag den 3. marts klokken 20.00.

Sværere at komme on-schedule

Det er en bedrift at hele to danske designere er blevet optaget på den officielle showkalender.

Ralph Toledano, der er præsident for Fédération Française de la Couture, du Prêt-à-Porter des Couturiers et des Créateurs de Mode, har blandt andet sagt til Women’s Wear Daily, at føderationen vil blive ”endnu mere selektiv” i udvælgelsen af mærker, der kommer på den officielle kalender. Det sker for at sikre, at Paris’ modeuge også fremadrettet vil have højest tænkelige niveau.

”Tanken er ikke, at gøre den (modeugen, red.) længere. Tanken er at gøre den stærkere. Hvert enkelt show skal gøre sig fortjent til at være på kalenderen,” sagde Ralph Toledano til bladet og understregede samtidig, at designere, der ikke lever op til den franske modeugeføderations kvalitetskrav, sagtens kan ryge af den officielle showkalender igen.

LÆS OGSÅ: ” Kaos og perfektion ved Ole Ydes show i Paris”

For Ole Yde, der trods nærmest ufattelige praktiske uheld ved sit sidste show i Paris, præsenterede en helstøbt, poetisk og vital kollektion, må det være særligt glædeligt, at føderationen således har kunne se igennem strømafbrydelser og demonstranter og atter optage den klassiske og ambitiøse dansker på den officielle kalender.

Du kan selv dykke nærmere ned i showkalenderen for Paris ved at trykke her.