Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

PWT-moderselskabs omsætning stiger

PWT Holding A/S, der ejer PWT Group A/S, havde en nettoomsætning på 853 millioner kroner i 2013/2014 mod 833 millioner kroner året før.
PWT Holding A/S, der ejer PWT Group A/S, havde en nettoomsætning på 853 millioner kroner i 2013/2014 mod 833 millioner kroner året før.

Resultatet på den ordinære drift blev 70 millioner kroner mod 55 millioner kroner i 2012/2013 i PWT Holding. Årets resultat før skat blev 54 millioner kroner mod 18 millioner kroner i 2012/2013.

Årets resultat efter skat blev mere end fordoblet fra 15 millioner kroner til 38 millioner kroner.

PWT Group gør sig i herretøj og har sin egen platform til at udvikle, markedsføre og sælge brandkoncepter gennem sine egne danske og norske konceptbutikker og gennem eksport i større voluminer til detilhandlede i Nordeuropa.

PWT Group’s egne to detailkæder køres under separate navne og med fokus på forskellige målgrupper. Dog er det en del af gruppens strategi at optimere back office funktioner, procurement, marketing og administration med henblik på at skabe synergieffekter mellem de forskellige kæder.

Under PWT Group hører Tøjeksperten, der er Danmarks største herretøjskæde med 103 butikker i Danmark, hvoraf de 63 ejes af PWT Group og resten er i franchise.

Tøjkæden Wagner, der også ejes af PWT Group, har 54 butikker i Danmark og 15 i Norge. 23 af de danske butikker og 14 norske er ejet af PWT Group – resten er i franchise.

PWT Brands er et internationalt brand- og wholesalefirma, de tilbyder alt indenfor herretøj. PWT Brand udvikler, producerer og sælger en række brands: Lindbergh, Shine, Bison, Morgan og Jack’s and Huzar, som sælges i gruppens egne butikskæder. Der ud over sælges de nævnte brands i mere end 1.000 selvstændige butikker i over 20 lande.

Det fremgår af årsregnskabet, at det er gruppens plan at styrke sin portefølje ved at købe mærket Junk de Luxe og åbne stand-alone enkeltmærkebutikker. Den proces indledes i begyndelsen af 205 med åbninge af en Junk de Luxe butik i København i løbet af foråret.

PWT Group ejes 60 procent af Polaris Private Equity. Blandt de øvrige ejere er virksomhedens ledelse og bestyrelse.

Du kan læse regnskabet ved at trykke her.