Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Filippa K præsenterer nye bæredygtige tiltag

Det svenske brand vil være bæredygtigt. Som et skridt på vejen lancerer de nu genbrugstiltag og tre grønne styles.
Det svenske brand vil være bæredygtigt. Som et skridt på vejen lancerer de nu genbrugstiltag og tre grønne styles.

Har man skabet fyldt med Filippa K-tøj, der ikke bliver brugt så meget, som det burde, skal man ikke smide det ud. I dag lancerer brandet nemlig konceptet Collect, der giver forbrugerne mulighed for at aflevere brugte Filippa K-produkter til genbrug og få 15 % rabat på næste køb.

Det tøj og tilbehør, der er i god stand, bliver sat til salg i mærkets egne genbrugsbutikker, Filippa K Second Hand, mens resten bliver doneret til Røde Kors.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne service. Vi oplever kunder, der er opmærksomme på bæredygtighed, og vi er overbeviste om, at de vil se en udvikling mod et mere bæredygtigt forbrug af mode”, fortæller brandets sustainability manager, Elin Larsson.

Nye grønne produkter 

Udover genbrugstiltaget satser Filippa K på, at deres kollektioner udelukkende vil bestå af bæredygtige styles i fremtiden. Indtil videre har brandet denne sæson designet en skjorte, kjole og top i naturlige og genanvendelige materialer til kvinder, der går under navnet Filippa K Front Runners.

Filippa K Collect vil i starten være tilgængelig i alle brandets butikker i Sverige og Danmark. Filippa K Front Runners kan købes i butikker på alle markeder samt online.