Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Soundvenue lukker moderedaktion

I stedet vil magasinet etablere to modefokuserede blogs, som skal koncentrere sig om streetstyle.
I stedet vil magasinet etablere to modefokuserede blogs, som skal koncentrere sig om streetstyle.

Fra 1. maj anlægger Soundvenue en ny vinkel på sin modedækning. Med en ambition om mere unikt modeindhold etableres der to nye modefokuserede blogs, hvor den ene vil koncentrere sig om streetstyle – den personlige stil som ikke findes i lookbooks eller på catwalken – og de nye designobjekter, som inspirerer os mest på vores vej gennem internettet og den virkelige verden. Det skriver Soundvenue i en pressemeddelelse til FashionForum.

LÆS OGSÅ: “Ny moderedaktør på Soundvenue”

Omlægningen betyder samtidig, at Soundvenue per 1. maj nedlægger den faste moderedaktørstilling. Det betyder også, skriver Soundvenue, et farvel til Tina Svoldgaard, der har været en god og stilsikker moderedaktør for Soundvenue siden august. Tina Svoldgaard fortsætter i stillingen frem til omlægningen.

Tina Svoldgaard siger til FashionForum, hun selvfølgelig er ærgerlig over Soundvenues beslutning.

“Efter fem måneder ved roret føler jeg, at vi netop bevægede os i en god retning med nye tiltag og vinkler på modestoffet,” siger hun.

Med et stærkt netværk i branchen – blandt andet har hun været kommunikations- og presseansvarlig i Soulland – er den 33-årige Tina Svoldgaard klar til nye udfordringer i branchen.

“Selvom det er ærgerligt, at jeg nu skal videre til noget andet, sætter jeg pris på at have styrket mine kompetencer på en redaktion med et fagligt højt niveau. Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for at levere godt modestof til Soundvenue de næste tre måneder, hvor jeg stadig fungerer som moderedaktør,” siger hun.