Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Ni nye Only-koncessioner i Debenhams

Mærket åbner til foråret koncessionsbutikker i det britiske stormagasin. Begge parter ser frem til det nye samarbejde.
Mærket åbner til foråret koncessionsbutikker i det britiske stormagasin. Begge parter ser frem til det nye samarbejde.

Bestsellers pigetøjsmærke Only har efterhånden etableret sig med sine 300 butikker verden over. Men brandet har stadig vokseværk. Derfor åbner de nu deres første koncessioner i det engelske stormagasin Debenhams, skriver Drapers.

Magasin åbnede døren

Stormagasinet opkøbte Magasin du Nord i 2009, og det var her, man fik øjnene op for Bestsellers brands, forklarer Sarah Savva, der arbejder med eksterne forretninger hos Debenhams:

”Vi har været i dialog med Bestseller i et stykke tid, da vi arbejder sammen med dem i Magasin, og det føles som det rigtige tidspunkt at udvide vores forhold til Storbritannien. Only har udviklet sig i løbet af årene og har kørt en god forretning på det europæiske fastland, men de er endnu ikke så etablerede her”, siger hun til Drapers.

Sarah Savva ser gerne, at flere danske brands åbner i Debenhams, men fortæller, at de ikke har nogle specifikke i kikkerten lige nu.

Bestseller: Debenhams er rigtige for os

Bestsellers country manager for Storbritannien og Irland, Allan Nielsen, ser frem til samarbejdet med stormagasinet:

”Jeg tror, Debenhams er helt rigtige til at repræsentere Only, da det er et etableret og respekteret varehus”, fortæller han.

Only-koncessionerne åbner på ni forskellige Debenhams-locations i begyndelsen af marts.

Kilde: Drapers Online