Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

To priser til Peak Performance

IC Groups outdoor-mærke har modtaget hele to ISPO Awards for produkter, der udmærker sig inden for bæredygtighed og innovation.
IC Groups outdoor-mærke har modtaget hele to ISPO Awards for produkter, der udmærker sig inden for bæredygtighed og innovation.

Når Peak Performance tager imod interesserede besøgende på deres stand ved sportsmessen ISPO i München i slutningen af denne uge, kan de prale af hele to prisbelønnede produkter på bøjlerne.

Outdoor-virksomheden har nemlig modtaget to såkaldte ISPO Awards for henholdsvis en teknisk skijakke og en heldragt.

Skijakken Dyedron er konstrueret af et vævet materiale og lavet af genanvendt polyester, mens heldragten Heli Vertical Suit er lavet af et nyt Gore-Tex C-Knit-materiale.

”Vi skubber hele tiden vores grænser for at lave bedre produkter, og disse priser markerer to vigtige områder for brandet, bæredygtighed og innovation. Vi er meget stolte af priserne, og vi ser frem til at fremvise produkterne på vores stand på ISPO,” siger Peak Performances adm. direktør Nicolas Warchalowski, ifølge Habit.se.

LÆS OGSÅ: Ny administrerende direktør i Peak Performance

Priserne er blevet uddelt forud for ISPO München, som er en af verdens største messer for sportsudstyr og -tøj. Messen er blevet afviklet siden 1969, og 2015-udgaven løber af stablen fra torsdag-søndag i denne uge.

Der var også ISPO-priser til blandt andre Patagonia, Fjällräven og Haglöfs inden for beklædningskategorierne i år. Du kan se alle sæsonens ISPO Award-vindere her.

Kilde: Habit.se