Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

My-Wardrobe.com lukker ned

Den internationale luksus-webshop My-Wardrobe.com lukkede i går ned efter længere tids administrativ og økonomisk uro.
Den internationale luksus-webshop My-Wardrobe.com lukkede i går ned efter længere tids administrativ og økonomisk uro.

My-wardrobe.com har lukket ned for bestandigt efter otte år i branchen. Meddelelsen kommer efter, at luksus-webshoppen i flere uger har kørt med svimlende udsalgspriser, og at der i længere tid har været uro i virksomhedens bagland. Det skriver The Telegraph.

My-Wardrobe.com blev grundlagt i 2006 af ægteparret Sarah Curran og Andrew Curran, og havde i flere år markant fremgang på det internationale marked. I 2013 forlod medstifter Sarah Curran dog virksomheden, og herfra rullede snebolden. Hendes fratrædelse nødvendiggjorde nemlig en kapitalindsprøjtning, der i sidste ende resulterede i, at My-Wardrobe.com blev sat under administration i november samme år.

Herefter har My-Wardrobe.com af flere omgange måtte skære ned, og i april i år opsagde Andrew Curran så sin stilling, og overlod ansvaret til virksomhedens finansmand Steve Tucker. Han har siden forsøgt at få virksomheden på ret køl, men nu har My-Wardrobe.com måtte smide håndklædet i ringen og lukke.

Net-a-Porter køber aktiver

En talsmand for Net-a-Porter Group har bekræftet overfor The Telegraph, at de har købt nogle af My-Wardrobes.coms aktiver. Det drejer sig blandt andet om My-Wardrobe.coms URL, der fremadrettet vil sende My-Wardrobe.coms kunder videre til Net-a-Porter.com.

Selvom My-Wardrobe.com er lukket ned, vil der indtil den 16. januar 2015 blive taget imod returvarer.

Kilde: The Telegraph