Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Hvis du får nej i banken – hvad så ?

Kom til et gratis eftermiddagsarrangement i Dansk Erhverv, hvor nye forretningsmodeller og finansiel praksis møder hinanden.
Kom til et gratis eftermiddagsarrangement i Dansk Erhverv, hvor nye forretningsmodeller og finansiel praksis møder hinanden.

På trods af, at bankerne har overskudslikviditet, oplever mange virksomheder, at de får nej til lån. Hvordan kan det hænge sammen? og hvad er virksomhedernes alternativ, når de får nej til en låneansøgning i banken?

Hvad lægger bankerne vægt på i deres kreditvurdering, og hvad er mulighederne for at skaffe alternativ finansiering uden om banken?

Få svarene, når Dansk Erhverv inviterer til konference med fokus på finansiering af små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

Du oplever måske, at dit pengeinstitut ikke vil låne dig penge til en simpel kassekredit, investeringer i et nyt perspektivrigt marked, i nye lovende produkter, til nye effektivitetsfremmende maskiner eller til et generations- eller ejerskifte. Finansiering, som er helt nødvendig for at sikre din virksomhed en fremtid med vækst og flere arbejdspladser. Hvordan kan det hænge sammen? Og hvad er dit alternativ, når du får nej til en låneansøgning i banken?

Dagens program:

Kl. 14.30
Registrering

Kl. 15.00
Velkommen v/Søren Friis Larsen, markedsdirektør i Dansk Erhverv

Kl. 15.10

Finansieringsbehov i danske SMV’er v/Lars Munk, direktør i Financial Advisory Services i Deloitte

Kl. 15.30
SMV-finansiering– tendenser og konsekvenser v/Eivind Kolding, CEO i Novo A/S og bestyrelsesmedlem i tænketanken Axcelfuture

Kl. 16.00
Alternativ finansiering – en international megatrend v/Ditte Rude Moncur, analysechef i Vækstfonden

Kl. 16.20
Pause

Kl. 16.30
Alternativ finansiering i praksis:

  • P2P-lån via online markedsplads for virksomhedslån v/Asger Trier Bing, CEO i Lendino
  • Likviditet gennem fakturasalg v/Juri Cetti, CEO i Dansk FakturaBørs
  • Langfristet finansiering gennem børsnoterede erhvervsobligationer v/Rune Ledgaard Sørensen, kredit- og økonomidirektør i Langfristet ErhvervsFinansiering (LEF)

Kl. 17.15
Paneldiskussion om alternativ finansiering – udfordringer og barrierer. Moderator: Chefkonsulent i Dansk Erhverv, Louise Riisgaard

Kl. 17.35
Undgå endnu et nej til finansiering – sådan laver du en god kapitalplan v/Carsten Færge, partner i KapitalBørsen

Kl. 17.55
Afrunding v/Louise Riisgaard

Kl. 18.00 – 19.00
Netværk og en sandwich

Du kan melde dig til ved at trykke HER.