Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Pandora anker børsdom

Smykkefirmaet oplyser i en selskabsmeddelelse, at det anker gårsdagens byretsdom for at have overtrådt loven om værdipapirhandel.
Smykkefirmaet oplyser i en selskabsmeddelelse, at det anker gårsdagens byretsdom for at have overtrådt loven om værdipapirhandel.

Efter i går ved retten i Glostrup at være blevet idømt en bøde på to millioner kroner for ikke rettidigt at have afgivet børsfølsomme oplysninger til aktionærer og marked, anker Pandora rettens afgørelse.

“Idet vi nu er i gang med en ny retssag, har vi ikke mere at sige. I øvrigt holder vi fast i, hvad vi har sagt tidligere, og det er selvfølgelig også baggrunden for, vi anker dommen,” siger pressechef i Pandora A/S Jakob Risom Langelund til FashionForum.

Ledelsen i Pandora har gennem hele sagen fastholdt, at man oplyste aktiemarkedet på det rigtige tidspunkt. Derfor havde de ønsket frifindelse.

LÆS OGSÅ: “Pandora overvejer at anke børsdom”

Pandora tjente sidste år 2,2 milliarder kroner. Pandora oplyser da også i sin meddelelse, at dommen og bøden ikke forventes at påvirke selskabets resultatforventninger til 2014.

Ikke desto mindre er sagen af principiel karakter, idet den kan påvirke, hvordan børsnoterede virksomheder fremadrettet skal agere for at leve op til værdipapirlovens krav om oplysningspligt.