Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Jette Romvig ny designschef hos InWear

Jette Romvig kommer fra tidligere stillinger som designchef fra Becksöndergaard og Senior Designer for By Malene Birgers accessory-linje. Derudover har hun en fortid som chefdesigner for InWear fra årene 2000-2005.
Jette Romvig kommer fra tidligere stillinger som designchef fra Becksöndergaard og Senior Designer for By Malene Birgers accessory-linje. Derudover har hun en fortid som chefdesigner for InWear fra årene 2000-2005.

Med sin mangeårige erfaring, skarpe æstetiske sans og en tidligere historik fra InWear skal hun stå i spidsen for brandets videre udvikling.

50-årige Jette Romvig har længe været et etableret navn i modeverdenen og er blandt andet kendt for sin enkle, grafiske stil og fokus på detaljen. Hun ser frem til at arbejde med at videreudvikle InWears stærke design DNA:

”InWear har en unik historik og berettigelse i dansk mode, og brandet har altid været garant for både super moderne og anvendeligt design, som elskes og bruges af mange kvinder. Jeg holder selv meget af hverdagen og udfordringen med at skabe design, der matcher de reelle behov, som moderne kvinder har til deres optimale hverdagsgarderobe,” siger Jette Romvig og fortsætter.

“– Det er tit det enkle, der skaber det stærkeste udtryk, og derfor er min force som designer en pragmatisk og kvalitetsbevidst tilgang til design, hvor jeg altid fokuserer på det at være velklædt og aldrig udklædt. Det er virkelig spændende for mig at integrere dette i InWears design fremadrettet, samt kombinere det med nye toneangivende trends og markedets udvikling.”

Styrker DK Companys mid-market position

I juli 2014 blev InWear en del af DK Companys brandportefølje. Ifølge en pressemeddelelse fra InWear spiller ansættelsen af Jette Romvig en vigtig rolle i firmaets ambition om at har ægteskabet med DK Company “styrket InWears ledende position i Skandinaviens mid-market modesegment”. Og ansættelsen af Jette Romvig som designchef er i den forbindelse et vigtigt tiltag for brandet.

”En vigtig målsætning for InWear er at opnå så stærkt et varemærkekendskab og image som muligt i en fokuseret, trendreagerende og kommerciel kombination. Derfor vil Jettes vision, energi og drive være vigtig for InWear. Jettes solide erfaringsgrundlag og spændende tilgang til design kan føre InWear i den retning, vi ønsker og tror på. Vi skal fortsat være førende i den internationale modeverden, og vi er meget glade for at byde Jette velkommen tilbage,” siger Jens Obel fra DK Company.