Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Rekordregnskab fra Gabriel Holding A/S

Tekstilvirksomheden Gabriel Holdning A/S fra Aalborg netop offentliggjort sit koncernregnskab for regnskabsåret 2013/14. 
Tekstilvirksomheden Gabriel Holdning A/S fra Aalborg netop offentliggjort sit koncernregnskab for regnskabsåret 2013/14. 

Med et resultat før skat på 28 millioner er resultatet det bedste i koncernens 163 år lange eksistens. Således var der 22 millioner kroner på koncernens bundlinje, mod 18 millioner kroner i 2013. Det skriver Textuelt.dk.

Investering i innovation er en afgørende faktor for succes
Gabriel laver tekstiler til erhvervsmøbler. Det er et marked, der er stabilt til let faldende. Alligevel har koncernen forventinger om fremtidig vækst. Det skyldes ikke mindst en kontinuerlig stigning i produktudviklings- og salgsaktiviter. I 2013/14 har Gabriel investeret 9,5 millioner kroner i forskning og produktudvikling.

“Vi investerer cirka tre procent af omsætningen i innovation og udvikling for at kunne være i stand til hele tiden at forudsige og honorere markedets krav og for at leve op til vore egne målsætninger om at mindst 30 procent af omsætningen kommer fra nye produkter. Det har været en del af Gabriels DNA i mange år og vil forsat være det,” siger Anders Hedegaard Petersen, administrerende direktør i Gabriel Holding A/S, til Textuelt.dk.

LÆS OGSÅ: Mode- og tekstilbranchen øger omsætningen

Koncernens egenkapital udgjorde 166 millioner og koncernen beskæftigede 164 personer per 30. september i indeværende år.

Kilde: Dansk Mode og Textil