Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Nyt designsamarbejde: Freya Dalsjø og Gardenia Copenhagen 

Freya Dalsjø indgår i et samarbejde med Gardenia Copenhagen, hvor hun skal designe en mini-kollektoin til Gardenias AW15 kollektion.
Freya Dalsjø indgår i et samarbejde med Gardenia Copenhagen, hvor hun skal designe en mini-kollektoin til Gardenias AW15 kollektion.

Kollektionen vil bestå af 6-11 styles, der alle vil blive produceret under navnet Freya Dalsjø x Gardenia Copenhagen. Kollektionen vil have særskilte hashtags og labels og vil derved adskille sig fra Gardenia Copenhagens tidligere kollektioner. Ifølge Gardenia Copenhagen kan forbrugeren forvente en kollektion, der vil udfordre tradionelt sko-design.

LÆS OGSÅ: “Gardenia opruster på PR og marketing”

”Freya Dalsjøs tilgang til design er kompromisløs og fantasifuld, hvilket har gjort arbejdet med Freya enormt spændende. Gardenia Copenhagen er en dansk designvirksomhed, der går helt tilbage til 1941. Vi er stolte af vores danske designarv og vil gerne supportere nyt dansk design. Freyas arkitektoniske og kunstneriske design er netop det, vi forbinder med dansk design og som vi ønsker at viderebringe i vores minikollektion. For netop at udforske hvad Freyas kompromisløse tilgang kan tilføre vores skodesign,” siger Allan Gutkin, direktør og ejer af Gardenia Copenhagen.

LÆS OGSÅ: “Modeugen indefra: Freya Dalsjø”

Freya Dalsjø betragter det nye samarbejde som en lærerig proces, der har givet hende ny viden om designprocessen i en sko-virksomhed.

“Det har været rigtig spændende at komme ind i alle processerne omkring at skabe en skokollektion. Det er ikke noget, jeg tidligere har arbejdet så meget med, så det har været en lærerig proces. Nu glæder vi os bare til at have designet på plads, så vi kan fremvise resultatet”, siger hun.

I oktober var Freya Dalsjø nomineret til Dansk Design Talent – Magasin Prisen.

AW15 kollektionen vil blive solgt i Gardenia Copenhagens flagship store på Gl. Kongevej, København samt i Freya Dalsjøs webshop fra august 2015.