Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Style Butler har fået ny kommerciel direktør

Det danske mærke Style Butler har ansat ny commercial director til at varetage det fulde kommercielle ansvar for Style Butler i Europa.
Det danske mærke Style Butler har ansat ny commercial director til at varetage det fulde kommercielle ansvar for Style Butler i Europa.

Til stillingen som kommerciel direktør har Style Butler hyret Peter Bisgaard, der tidligere har været landechef og salgsdirektør i IC Group. Han vil fremadrettet styre Style Butler kommercielt i Europa – men i første omgang skal der specielt fokus på de skandinaviske markeder.

”Fra tidligere erfaring har vi lært, at man ikke skal kaste sig overfor mange markeder på én gang. Derfor vil vi hovedsageligt fokusere på vores nærmarkeder i Skandinavien – dels fordi vi hidtil har svinget lidt i Skandinavien, og dels fordi vi kan mærke en meget god respons på vores nyeste kollektion,” siger Peter Bisgaard til FashionForum.

Han understreger, at netop den sidste kollektion har haft et godt gennemsalg, fordi designet er vendt tilbage til Style Butlers oprindelige design-DNA.

”De produkter vi har leveret denne sæson, har taget udgangspunkt i Style Butlers rødder og det har vi i den grad mærket gennem omsætningstallene fra vores agenter og andre salgskanaler,” siger Peter Bisgaard.

Peter Bisgaard tiltrådte som kommerciel direktør den 1. november.