Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Navne, Udland

Kering udlover grønne stipendier

Kering Group støtter yderligere op om bæredygtighed med stipendier og praktikpladser til studerende fra London College of Fashion.
Kering Group støtter yderligere op om bæredygtighed med stipendier og praktikpladser til studerende fra London College of Fashion.

Som følge af Kering Groups samarbejde med London School of Fashion, udlover den franske modemastodont nu stipendier og praktikpladser til udvalgte studerende for deres bæredygtige merit.  Det skriver Fashionunited.com. 

LÆS OGSÅ: Kering samarbejder med London College of Fashion

Hvert år vil Kering tildele stipendier på 20.000 EUR til to studerende som en del af Kering Award for Sustainable Fashion. De to studerende vil derudover også få en praktikplads indenfor Kerings Groups brands, som blandt andet tæller Saint Laurent og Gucci.

Om samarbejdet mellem Kering Group og London College of Fashion siger Kerings administrerende direktør Francois-Henri Pinault, at modens kreativitet er vejen til en mere bæredygtig verden.

Konkurrencen om stipendier og praktikpladser er åben for alle 3. års studerende på både bachelor- og kandidatniveau indenfor studierne fashion design, management og kommunikation.

Kering Group har igennem mange år sat fokus på bæredygtighed ned gennem forsyningskæden på alle dets brands.

Kilde: Fashionunited.com