Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stylepit køber norske Conseptor

Den danske modeportal Stylepit.com overtager det norske tøjselskab Conseptor A/S.
Den danske modeportal Stylepit.com overtager det norske tøjselskab Conseptor A/S.

Efter flere års samarbejde med Conseptors danske selskab CNS Group A/S, har Stylepit.com annonceret, at de nu køber norske Conseptor. Stylepit.com overtager dermed ejerskabet af og de danske salgsaktiviteter for mærkerne Solid, Peppercorn, Desires og Tailored Originals. Det skriver EPN.dk.

CNS Group har hovedsæde i Kolding og beskæftiger 55 danske medarbejdere.

Overtagelsen af de danske salgsaktiviteter betyder blandt andet, at Stylepit håber at bruge Conseptors fysiske butikker i Danmark til afhentning og returnering af varer købt over Stylepit. Sammenlægningen har dermed et stort strategisk potentiale, siger formanden for Stylepit Nicolai Kærgaard i en kommentar til EPN.dk:

“Kan vi lykkes med at sælge flere varer, hvor vi har hele værdikæden fra egenproduktion til slutbruger, så er der store muligheder for at forbedre vores bundlinie markant samtidig med, at vi skaber en bedre loyalitet over for vores slutbrugere,” uddyber han.

Stylepit forventer ifølge nyhedsbureauet Reuters, at Conseptor bliver købt for 208 millioner kroner. Finansieringen skal ske gennem udstedelse af 184 millioner nye aktier fra Stylepit til Conseptor.

Inden købet bliver gennemført, skal der dog først foreligge en godkendelse fra Konkurrencestyrelsen og foretages en due dilligence.

Stylepit estimerer, at Conseptor vil omsætte for omkring 471 millioner i 2014 og 501 millioner i 2015.