Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Skagen øger fokus på livsstil med ny kreativ chef

Skagen har udpeget Mariza Scotch som ny kreativ direktør. Den tidligere designchef for Polo Ralph Lauren skal i sin nye rolle øge synligheden for Skagen designs på verdensplan.
Skagen har udpeget Mariza Scotch som ny kreativ direktør. Den tidligere designchef for Polo Ralph Lauren skal i sin nye rolle øge synligheden for Skagen designs på verdensplan.

Urgiganten Skagen vil fremover slå hårdere på at være et livstilsbrand. Mariza Scotch skal i sin nye stilling udvikle en strategi, der skal være med til at repositionere Skagen. Hun kommer til at stå i spidsen for at udvikle både de mandlige og kvindelig Skagen produkter, hvori der indgår Skagen ure, smykker, accessories, tasker og boliginteriør.

LÆS OGSÅ: “Skagen Designs vinder Red Dot Design Award for tredje gang”

På nuværende tidspunkt er størstedelen af brandets globale salg Skagen urene. Fremover bliver det Mariza Scotch opgave at gøre alle produktkategorierne mere synlige for brandets kunder på verdensplan.

“I det øjeblik, vi mødte Mariza, var der en øjeblikkelig forbindelse. Der var stor synergi i, hvordan vi så brandet udvikle sig, og hvordan vi skulle gribe denne enestående mulighed an,” siger formand for Skagen, Jennifer Pritchard til FashionUnited.

Mariza Scotch har tidligere været kreativ konsulent, designer og designchef for brands som Kate Spade, Polo Ralph Lauren og Tod’s.

Mariza Scotchs første kollektion vil blive lanceret i efterår/vinter 2015.

LÆS OGSÅ: “Skagen Designs solgt for 1,3 mia. kr.”

Skagen Designs blev i 1987 grundlagt af ægteparret Henrik og Charlotte Jorst. Med udgangspunkt i professionelt håndværk og teknisk perfektion har Skagen Designs siden 1987 designet højkvalitetsprodukter til fornuftige priser.