Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny administrerende direktør i Peak Performance

Efter den adm. direktør Anders Cleemanns pludselige afgang fra Peak Performance, har man nu fundet en afløser.
Efter den adm. direktør Anders Cleemanns pludselige afgang fra Peak Performance, har man nu fundet en afløser.

Fra dags dato er Nicolas Warchalowski udnævnt som ny administrerende direktør for Peak Performance. Det skriver IC Companys i en pressemeddelelse til FashionForum.

Nicolas Warchalowski overtager stillingen som administrerende direktør fra Anders Cleemann, som har valgt at forlade Peak Performance og IC Companys.

LÆS OGSÅ: Companys-nøgleperson takker af efter tre årtier

Den nyudpegede direktør kommer fra en stilling som administrerende direktør i det svenske outdoor brand Haglöfs, hvor han har været i fem år. Før det har Nicolas Warchalowski blandt andet arbejdet for Procter & Gamble og for Red Bull.

Og det er netop den baggrund, som den administrende direktør for IC Companys Mads Ryder vurderer som afgørende for mærkets videres succes.

“Nicolas har baggrund indenfor branchen, og har derfor en stor forståelse for ”fashion og function”, og så har han erfaringer med det at bygge brands fra sine mange år i Procter & Gamble og Red Bull,” siger Mads Ryder og fortsætter:

“Med disse kompetencer er han ikke alene en værdig afløser for Anders Cleemann, men også en meget stærk person for Peak Performance,” siger han.