Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Blogger bliver ny moderedaktør hos Cover Man

Cover Mans nyeste stabudvidelse er måske bedst kendt som den ene drivkraft bag bloggen Créol Brothers.
Cover Mans nyeste stabudvidelse er måske bedst kendt som den ene drivkraft bag bloggen Créol Brothers.

Siden 2009 har Mads Emil Møller drevet en af Skandinaviens mest populære herreblogs, Créol Brothers, under Cover.dk. Nu bliver han en fast del af Cover Man-redaktionen, hvor han skal stå i spidsen for at tegne magasinets profil i sin nye stilling som moderedaktør. Det skriver Cover Man i en pressemeddelelse.

”Mads Emil Møller har en sikker smag og ekstraordinær flair for herremode. Han ved mere end nogen andre, hvad der foregår i modebilledet og har tilmed en imponerende indsigt i den øvrige populærkultur som en god moderedaktør bør have,” siger forlægger Malene Malling om den nye ansættelse.

LÆS OGSÅ: Chris Pedersen siger farvel til Cover Man

Mads Emil Møller har gennem fem år været tilknyttet magasinets onlineflade med bloggen Créol Brothers og sideløbende drevet sit eget kommunikationsbureau med en række kunder i mode- og livsstilsbranchen.

”Jeg glæder mig meget til at være med til at forme Cover Man og ser frem til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste fotografer, stylister og magasinfolk,” siger Mads Emil Møller.

Den nye moderedaktør vil dog fortsat drive bloggen Créol Brothers under Cover.dk, sammen med sin bror, Kriss Créol, der arbejder som art director i Los Angeles.

Cover Man udgav sit første magasin i 2012 og udgives i dag seks gange årligt.