Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Her er Svenska Moderådets nye direktør

Så er det fastlagt, hvem der skal afløse Lotta Ahlvar efter 11 år som adm. direktør i den svenske modeorganisation.
Så er det fastlagt, hvem der skal afløse Lotta Ahlvar efter 11 år som adm. direktør i den svenske modeorganisation.

Det bliver Elin Frendberg, der til september afløser Lotta Ahlvar som direktør for Svenska Moderådet – den svenske modeorganisation. Elin Frendberg sidder i dag som analytiker og handelschef i analyse- og strategivirksomheden United Minds med fokus på især adfærdsforskning i kommerciel sammenhæng. Det skriver den svenske avis Dagens Handel.

Lotta Ahlvar blev i april adm. direktør i Håndarbejdets Venner og deler frem til september sin tid mellem denne stilling og sit arbejde i Svenska Moderådet. Efter september vil hun fortsat fungere som rådgiver.

Elin Frendberg er tidligere nomineret som en af “Fremtidens kvindelige ledere” af ledelsesorganisationen Ledarna og har har allerede kobling til modebranchen, idet hun tidligere har arbejdet som butikschef, stylistassistent og indkøber.

“Jeg er meget gld for, at Elin Frendberg har takket ja til at blive adm. direktør i Svenska Moderådet. Med hende ved roret er jeg overbevist om, at vi kan udvikle virksomheden yderligere,” siger bestyrelsesformand for Svenska Moderådet, Mikael Sandström.

Lotta Ahlvar har siddet som direktør i moderådet siden 2003.